+31 (0) 35 646 22 00

Vacature Service adviseur / Werkplaats receptionist Jaguar Land Rover

Vacature Service adviseur / Werkplaats receptionist Jaguar Land Rover

Kroymans in Hilversum is al decennia een begrip voor menig autoliefhebber. Wij zijn officieel dealer van de merken Aston Martin en Ferrari en erkend servicepartner van Jaguar Land Rover, Fisker en Maserati. 

Vanwege de uitbreiding van onze serviceafdeling zijn wij per direct op zoek naar een 

SERVICEADVISEUR/WERKPLAATS RECEPTIONIST JAGUAR LAND ROVER

Functiebeschrijving
Jij bent het gezicht van de werkplaats. Jij kunt lezen en schrijven met onze klanten. Als Serviceadviseur vertaal je de techniek naar onze klanten en luister je naar de wensen van klanten over het onderhoud aan hun auto. Je staat garant voor een efficiënte planning en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten. Jij helpt onze klanten probleemloos op weg.

Van het aannemen van serviceaanvragen tot het zorgen voor de uitvoering; als onze Serviceadviseur regel jij het. Van A tot Z. Dat betekent ook dat je werkplaatsklanten gastvrij ontvangt en hen informeert en adviseert over de mogelijkheden. Je wijst hen op aanbiedingen en verkoopt proactief reparaties en accessoires. Je plant de werkzaamheden in en draagt zorg voor de uitvoering van alle serviceactiviteiten in nauw contact met werkplaats en magazijn.

Functie-eisen
Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een kandidaat die klantgericht en enthousiast is en daarnaast graag goede resultaten wil behalen samen met zijn team. Je hebt een stevige persoonlijkheid en een winnaarsmentaliteit. Je beschikt over uitmuntende sociale, communicatieve en succesvolle, commerciële vaardigheden. Verder vragen we:

• Minimaal een (afgeronde) MBO-opleiding, waarbij het opdoen van administratieve, technische en commerciële vaardigheden een belangrijke rol spelen.

• ervaring als serviceadviseur in een technische, commerciële omgeving is een pré

• een flexibele instelling en stressbestendig

Aanbod

Wij bieden een baan op basis van een fulltime dienstverband tegen een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleiding. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature willen wij je vragen een gemotiveerde brief en CV te richten aan:

Kroymans Jaguar Land Rover

T.a.v. de heer H. Klok, After Sales Manager

Soestdijkerstraatweg 66, 1213XE, HILVERSUM

e-mail: h.klok@kroymans.nl

 

Kroymans is officieel dealer van Aston Martin & Ferrari en service partner van Jaguar, Land Rover, Maserati en Fisker

Soestdijkerstraatweg 64 - 66 1213 XE Hilversum T: +31 (0) 35 646 22 00