+31 (0) 35 646 22 00

Vacature Service Adviseur Ferrari

Vacature Service Adviseur Ferrari

Kroymans in Hilversum is sinds 1972 hèt adres voor verkoop, service en onderhoud voor Ferrari. Vanwege de uitbreiding van onze serviceafdeling zijn wij per direct op zoek naar een

JUNIOR SERVICEADVISEUR

Functiebeschrijving

In deze verantwoordelijke en veelzijdige functie vervul je front- en backoffice taken ter ondersteuning van de After Sales receptie en werkplaats.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van garantieclaims, het opstellen van ‘service entries’ en het opstellen en versturen van onderhoudsreminders naar onze klanten.   

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een klantgerichte en enthousiaste kandidaat. Je hebt een stevige persoonlijkheid en beschikt over een gezonde dosis sociale vaardigheden. Qua opleiding en ervaring beschik je over: 

• Minimaal een (afgeronde) MBO-opleiding, waarbij administratieve, technische en commerciële vaardigheden een belangrijke rol spelen.

• Enige ervaring binnen een technische en commerciële omgeving is een pré.

Aanbod

Wij bieden een baan op basis van een fulltime dienstverband tegen een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleiding. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waarin werknemers en klanttevredenheid centraal staan.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature willen wij je vragen een gemotiveerde brief en CV te richten aan:

Kroymans Automotive BV
T.a.v. de heer S.F. van den Bey, General Manager
Soestdijkerstraatweg 64, 1213XE, HILVERSUM

e-mail: s.vandenbey@kroymans.nl

Soestdijkerstraatweg 64 - 66 1213 XE Hilversum T: +31 (0) 35 646 22 00