+31 (0) 35 646 22 00

Vacature Receptioniste / gastvrouw

Vacature Receptioniste / gastvrouw

Kroymans in Hilversum is al decennia een begrip voor menig autoliefhebber. Wij zijn officieel dealer van de merken Aston Martin & Ferrari en erkend servicepartner voor Jaguar Land Rover Fisker en Maserati. 

Voor onze verkoopafdeling zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en representatieve

Receptioniste / Gastvrouw

Functieprofiel

In deze veelzijdige functie ben je het gezicht van ons bedrijf en het eerste aanspreekpunt van onze klanten en relaties. Daarnaast vervul je een ondersteunende rol voor de afdeling verkoop.  De receptie en onze showroom zijn jouw domein. Je pakt uiteenlopende zaken op als receptiewerk, postverwerking, het beheren van verkoopdossiers en het ontvangen en begeleiden van onze bezoekers. Als gastvrouw heet je de klanten van harte welkom en zorg je tijdig voor een kopje koffie. Je bent verantwoordelijk voor de telefooncentrale, het doen van allerhande bestellingen en het voorbereiden van afleveringen.   

Wie we zoeken

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding en je hebt ervaring in een soortgelijke functie, met zowel telefonisch als face-to-face klantcontact en verschillende officewerkzaamheden. Je bent toegankelijk, communicatief vaardig, je Nederlands is uitstekend, voldoende kennis van de Engelse taal en je kunt goed overweg met Microsoft Office pakketten zoals Outlook, Word en Excel.

Flexibiliteit in verband met klantafspraken of events wordt zeer op prijs gesteld.

Aanbod

Wij bieden een baan op basis van een parttime dienstverband (2 dagen per week op woensdag en vrijdag) tegen een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature willen wij je vragen een gemotiveerde brief en CV te richten aan:

Kroymans Jaguar Land Rover
T.a.v. de heer S.F. van den Bey
Soestdijkerstraatweg 66, 1213XE, HILVERSUM

Soestdijkerstraatweg 64 - 66 1213 XE Hilversum T: +31 (0) 35 646 22 00