+31 (0) 35 646 22 00

Werken bij Kroymans

Werken bij Kroymans

Kroymans in Hilversum is al decennia een begrip voor menig autoliefhebber. Wij zijn officieel dealer van de merken Aston Martin en Ferrari en erkend servicepartner van Jaguar Land Rover, Fisker en Maserati.

Vanwege de uitbreiding van onze serviceafdeling voor Jaguar Land Rover zijn wij per direct op zoek naar een ervaren

Autotechnicus

Functieprofiel
In deze uitdagende functie zorg je met veel enthousiasme en zorgvuldigheid er voor dat onze klanten veilig en tevreden onderweg zijn. Daarom onderhoud en repareer jij de auto’s van onze klanten met de grootste zorg en vakkundigheid. Je stelt diagnose, voert onderhoudsbeurten en reparaties uit, signaleert meerwerk en verricht APK-keuringen.

Je bent goed op de hoogte van de huidige stand van de autotechniek en complexe reparaties zie je dan ook als een uitdaging. Daarnaast is affiniteit met klassieke auto’s en youngtimers een pré. 

Je hebt goede technische kwaliteiten en ruime werkervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw klantvriendelijke, service- en oplossingsgerichte instelling kan je onze klanten gepast te woord staan.

Aanbod
Wij bieden een baan op basis van een fulltime dienstverband tegen een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleiding. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan.

Sollicitatie
Indien je geïnteresseerd bent in de vacature willen wij je vragen een gemotiveerde brief en CV te richten aan:

Kroymans Jaguar BV
T.a.v. de heer H. Klok, After Sales Manager
Soestdijkerstraatweg 64, 1213XE, HILVERSUM
e-mail: h.klok@kroymans.nl

Vacatures

Soestdijkerstraatweg 64 - 66 1213 XE Hilversum T: +31 (0) 35 646 22 00