Italia a Zandvoort 2017

Beste relatie,

Graag nodigen wij u uit voor Italia a Zandvoort dat wordt gehouden op zondag 25 juni. In samenwerking met Ferrari Club Nederland en dit jaar ook met Ferrari Owners Club UK gaan we terug naar de roots van Italia a Zandvoort. We gaan weer racen met Ferrari’s!


Vanuit Engeland komt de ‘Pirelli Ferrari Formula classic series’ over naar Zandvoort. In deze klasse wordt gereden met de types 308 tot en met 360 Modena. In Engeland is dit een populaire raceklasse en nu wordt een aantal races op ons duinencircuit gereden. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni bent u op eigen gelegenheid te gast op Circuit Zandvoort om de trainingen bij te wonen.

Op zondag 25 juni bent u van harte welkom als gast van Kroymans Ferrari. Wij ontvangen u graag in onze hospitality unit in de Tarzancorner, waar u de hele dag gebruik kunt maken van de catering die wordt verzorgd door Buitenpoort Catering.

Indien u met uw Ferrari komt, reserveren wij een parkeerplaats op de Tango Paddock, waar alle Ferrari’s bij elkaar komen te staan. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om met uw Ferrari het circuit op te gaan.

Evenement datum: 25-06-2017

Programma:

Er zijn twee arrangementen beschikbaar.

Rijdersarrangement 25 juni à € 120,00 per deelnemer, bestaande uit de volgende onderdelen:

• 1 x toegangskaart paddock;

• 1 x parkeerkaart voor uw Ferrari;

• Deelname aan vrij rijden op het circuit;

• Gehele dag toegang tot de Ferrari hospitality-tent;

• Vrije catering; open bar, lunch en allerlei heerlijke versnaperingen.

 

Gastarrangement* à € 75,00 per deelnemer, bestaande uit de volgende onderdelen:

• 1 x toegangskaart Paddock;

• De gehele dag toegang tot de Ferrari hospitality-tent;

• Vrije catering; open bar, lunch en allerlei heerlijke versnaperingen.

 

*(N.B. gastarrangement(en) is (zijn) alléén mogelijk in combinatie met minimaal één rijdersarrangement.)

Wilt u inschrijven voor Italia a Zandvoort? Dat kan door op onderstaande link te klikken. Zodra wij uw betaling via iDeal hebben ontvangen is uw aanmelding volledig. U ontvangt dan van ons een bevestiging met het volledige programma. U kunt inschrijven tot 15 juni aanstaande; na deze datum kunnen wij niet garanderen dat toegangskaarten e.d. nog op tijd op uw postadres zijn.

Wij zien u graag op zondag 25 juni verschijnen op Circuit Zandvoort.

Met vriendelijke groet,

Jonathan Middag
Kroymans Ferrari

 

Sluit formulier

Na ontvangst van compleet ingevuld inschrijfformulier èn betaling, sturen wij u een bevestiging van deelname en het programma. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni.  

Prijs: €175,00
Betaal via uw eigen bank met iDEAL. Betalingen via iDEAL zijn veilig en gemakkelijk.